| 
  • If you are citizen of an European Union member nation, you may not use this service unless you are at least 16 years old.

  • You already know Dokkio is an AI-powered assistant to organize & manage your digital files & messages. Very soon, Dokkio will support Outlook as well as One Drive. Check it out today!

View
 

Αλληλεπίδραση μεταξύ Οργάνων και Επιτροπών

Page history last edited by Πάνος Δαμέλος 11 years, 9 months ago

Η αλληλεπίδραση μεταξύ του Πανελλαδικού Συντονιστικού, της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής και των Τοπικών και Κλαδικών Επιτροπών προωθείται με τη δημοσιοποίηση όλων των αποφάσεων από και προς όλα τα όργανα και τις Επιτροπές. Επίσης, το ΚΣΕ μπορεί να καλεί πανελλαδικά ή ανά περιοχή τις Τοπικές και Κλαδικές Επιτροπές σε ανοιχτή κοινή συνεδρίαση.

Comments (6)

pandou.paron said

at 1:01 am on Oct 20, 2012

Διαγράφεται όλο.

Πάνος Δαμέλος said

at 1:00 pm on Oct 26, 2012

Διαφωνώ, καταθέτω εναλλακτική πρόταση παρακάτω.

Πάνος Δαμέλος said

at 1:01 pm on Oct 26, 2012

Η αλληλεπίδραση μεταξύ του Πανελλαδικού Συντονιστικού, της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής και των Τοπικών και Κλαδικών Επιτροπών προωθείται με τη δημοσιοποίηση όλων των αποφάσεων από και προς όλα τα όργανα και τις Επιτροπές καθώς και τη σύνταξη εσωτερικού ενημερωτικού δελτίου για τα μέλη μετά τις συνεδριάσεις της ΚΣΕ και του ΠΣ με αναφορά στα βασικά σημεία των επί μέρους τοποθετήσεων. Επίσης, η ΚΣΕ μπορεί να καλεί πανελλαδικά ή ανά περιοχή τις Τοπικές και Κλαδικές Επιτροπές σε ανοιχτή κοινή συνεδρίαση.

Πάνος Δαμέλος said

at 1:06 pm on Oct 26, 2012

Το σκεπτικό της πρότασης είναι ότι, εφόσον η σύνθεση των οργάνων προκύπτει μετά από εκλογές, πρέπει τα μέλη να γνωρίζουν τα κεντρικά σημεία των τοποθετήσεων των εκλεγμένων εκπροσώπων τους στα όργανα και όχι μόνο την τελική απόφαση, χωρίς μια στοιχειώδη εικόνα για το πώς προέκυψε.

pandou.paron said

at 1:39 pm on Oct 26, 2012

Αυτό δε γίνεται πουθενά για στοιχειώδεις λόγους ασφαλείας κι ούτε φυσικά θα γίνει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η δημοσιοποίηση των αποφάσεων οκ αλλά όχι το τι είπε ο καθένας. Δεν είναι ΔΣ σωματείου-είναι ΚΣΕ πολιτικής οντότητας. Ακόμη και στις αποφάσεις δεν πρέπει να ισχύει αυτό: πχ διαφωνώ στο να έχουν όλα τα μέλη γνώση των οργανωτικών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-τουλάχιστον όχι γραπτή.

Πάνος Δαμέλος said

at 12:00 pm on Nov 3, 2012

Αυτό όμως δημιουργεί μέλη πολλών "ταχυτήτων", ένα "ιερατείο" που γνωρίζει τι συμβαίνει και έναν περίγυρο που γνωρίζει μόνο όσα χρειάζεται σύμφωνα με το "ιερατείο". Έχει να κάνει με το τι μελλοντική κοινωνία θέλουμε να χτίσουμε και το ότι αυτό πρέπει να αντανακλάται στον τρόπο λειτουργίας μας. Ο εργατικός και κοινωνικός έλεγχος που ευαγγελιζόμαστε απαιτεί τη διαφάνεια. Αν οργανωνόμαστε με αυτή τη λογική σήμερα, τότε και στο μέλλον θα οργανώσουμε μια κοινωνία όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται χωρίς διαφάνεια, στο όνομα της ασφάλειας.
Παρακαλώ να τοποθετηθούν κι άλλοι επί του θέματος.

You don't have permission to comment on this page.